ПрАТ " СКЛОПРИЛАД"

Код за ЄДРПОУ: 14307481
Телефон: (05356) 3-71-00
e-mail: jurist@lpz.pl.ua
Юридична адреса: 37240, Полтавська область, Миргородський район, місто Заводське, вулиця Озерна, будинок 18
 

Річний звіт за 2022 рік

Звіт керівництва (звіт про управління): інформація про виконавчий орган

Склад виконавчого органу Функціональні обов'язки
1 2
Iлюхiн Юрiй Володимирович - Голова ПравлiнняГолова Правлiння, як один з членiв Правлiння, очолює та органiзовує його роботу, щодо вирiшення слiдуючих питань: 1. скликає засiдання Правлiння та головує на них; 2. забезпечує ведення протоколiв засiдань Правлiння. 3. має право дiяти вiд iменi Товариства без довiреностi; 4. представляє iнтереси Товариства; 5. вчиняє правочини вiд iменi Товариства; 6. видає обов'язковi до виконання накази; 7. дає обов'язковi до виконання розпорядження; 8. має право своїм наказом надiляти повноваженнями iнших членiв Правлiння, що зазначенi в п.10.5.3.-10.5.7. Статуту Товариства; 9. виконує iншi повноваження переданi йому рiшенням Загальних Зборiв чи Наглядової ради.
Опис:
д/н
Чалий Юрiй Анатолiйович - член ПравлiнняФункцональнi обов'язки Чалого Ю.А., як члена Правлiння, в складi Правлiння: 1) дiяти в iнтересах Товариства добросовiсно, розумно та не перевищувати своїх повноважень; 2) виконувати рiшення, прийнятi Загальними Зборами, Наглядовою радою та Правлiнням; 3) керуватися у своїй дiяльностi чинним законодавством України, Статутом Товариства, Положенням про Правлiння, iншими внутрiшнiми документами Товариства; 4) особисто брати участь у засiданнях Правлiння. Завчасно повiдомляти про неможливiсть участi у засiданнi Правлiння iз зазначенням причини; 5) брати участь у засiданнi Наглядової ради на її вимогу; 6) дотримуватися всiх встановлених у Товариствi правил, пов'язаних iз режимом обiгу, безпеки та збереження iнформацiї з обмеженим доступом. Не розголошувати комерцiйну таємницю та конфiденцiйну iнформацiю, яка стала вiдомою у зв'язку iз виконанням функцiй члена Правлiння, особам, якi не мають доступу до такої iнформацiї, а також використовувати її у своїх iнтересах або в iнтересах третiх осiб; 7) контролювати пiдготовку i своєчасне надання матерiалiв до засiдання Правлiння; 8) завчасно готуватися до засiдання Правлiння, зокрема, знайомитися з пiдготовленими до засiдання матерiалами, збирати та аналiзувати додаткову iнформацiю, у разi необхiдностi отримувати консультацiї фахiвцiв тощо; 9) очолювати вiдповiдний напрям роботи та спрямовувати дiяльнiсть вiдповiдних структурних пiдроздiлiв Товариства вiдповiдно до розподiлу обов'язкiв мiж членами Правлiння; 10) своєчасно надавати Наглядовiй радi, Ревiзiйнiй комiсiї, Правлiнню, внутрiшнiм та зовнiшнiм аудиторам Товариства повну i точну iнформацiю про дiяльнiсть та фiнансовий стан Товариства вiдповiдно до своєї компетенцiї.
Опис:
д/н
Пузенко Володимир Петрович - член ПравлiнняФункцональнi обов'язки Пузенка В.П., як члена Правлiння, в складi Правлiння: 1) дiяти в iнтересах Товариства добросовiсно, розумно та не перевищувати своїх повноважень; 2) виконувати рiшення, прийнятi Загальними Зборами, Наглядовою радою та Правлiнням; 3) керуватися у своїй дiяльностi чинним законодавством України, Статутом Товариства, Положенням про Правлiння, iншими внутрiшнiми документами Товариства; 4) особисто брати участь у засiданнях Правлiння. Завчасно повiдомляти про неможливiсть участi у засiданнi Правлiння iз зазначенням причини; 5) брати участь у засiданнi Наглядової ради на її вимогу; 6) дотримуватися всiх встановлених у Товариствi правил, пов'язаних iз режимом обiгу, безпеки та збереження iнформацiї з обмеженим доступом. Не розголошувати комерцiйну таємницю та конфiденцiйну iнформацiю, яка стала вiдомою у зв'язку iз виконанням функцiй члена Правлiння, особам, якi не мають доступу до такої iнформацiї, а також використовувати її у своїх iнтересах або в iнтересах третiх осiб; 7) контролювати пiдготовку i своєчасне надання матерiалiв до засiдання Правлiння; 8) завчасно готуватися до засiдання Правлiння, зокрема, знайомитися з пiдготовленими до засiдання матерiалами, збирати та аналiзувати додаткову iнформацiю, у разi необхiдностi отримувати консультацiї фахiвцiв тощо; 9) очолювати вiдповiдний напрям роботи та спрямовувати дiяльнiсть вiдповiдних структурних пiдроздiлiв Товариства вiдповiдно до розподiлу обов'язкiв мiж членами Правлiння; 10) своєчасно надавати Наглядовiй радi, Ревiзiйнiй комiсiї, Правлiнню, внутрiшнiм та зовнiшнiм аудиторам Товариства повну i точну iнформацiю про дiяльнiсть та фiнансовий стан Товариства вiдповiдно до своєї компетенцiї.
Опис:
д/н
Безпалько Сергiй Миколайович - член ПравлiнняФункцональнi обов'язки Безпалька С.М., як члена Правлiння, в складi Правлiння: 1) дiяти в iнтересах Товариства добросовiсно, розумно та не перевищувати своїх повноважень; 2) виконувати рiшення, прийнятi Загальними Зборами, Наглядовою радою та Правлiнням; 3) керуватися у своїй дiяльностi чинним законодавством України, Статутом Товариства, Положенням про Правлiння, iншими внутрiшнiми документами Товариства; 4) особисто брати участь у засiданнях Правлiння. Завчасно повiдомляти про неможливiсть участi у засiданнi Правлiння iз зазначенням причини; 5) брати участь у засiданнi Наглядової ради на її вимогу; 6) дотримуватися всiх встановлених у Товариствi правил, пов'язаних iз режимом обiгу, безпеки та збереження iнформацiї з обмеженим доступом. Не розголошувати комерцiйну таємницю та конфiденцiйну iнформацiю, яка стала вiдомою у зв'язку iз виконанням функцiй члена Правлiння, особам, якi не мають доступу до такої iнформацiї, а також використовувати її у своїх iнтересах або в iнтересах третiх осiб; 7) контролювати пiдготовку i своєчасне надання матерiалiв до засiдання Правлiння; 8) завчасно готуватися до засiдання Правлiння, зокрема, знайомитися з пiдготовленими до засiдання матерiалами, збирати та аналiзувати додаткову iнформацiю, у разi необхiдностi отримувати консультацiї фахiвцiв тощо; 9) очолювати вiдповiдний напрям роботи та спрямовувати дiяльнiсть вiдповiдних структурних пiдроздiлiв Товариства вiдповiдно до розподiлу обов'язкiв мiж членами Правлiння; 10) своєчасно надавати Наглядовiй радi, Ревiзiйнiй комiсiї, Правлiнню, внутрiшнiм та зовнiшнiм аудиторам Товариства повну i точну iнформацiю про дiяльнiсть та фiнансовий стан Товариства вiдповiдно до своєї компетенцiї.
Опис:
д/н