ПрАТ " СКЛОПРИЛАД"

Код за ЄДРПОУ: 14307481
Телефон: (05356) 3-71-00
e-mail: jurist@lpz.pl.ua
Юридична адреса: 37240, Полтавська область, Лохвицький район, місто Заводське, вулиця Озерна, будинок 18
 

Річний звіт за 2011 рік

Звіт про фінансові результати

I. ФІНАНСОВІ РЕЗУЛЬТАТИ

$top_title"); } print_r(""); for($i=1;$i$i"); } ?>
"); ?>

ІІ. ЕЛЕМЕНТИ ОПЕРАЦІЙНИХ ВИТРАТ

".($top_title=="Назва статті"?"Найменування показника ":$top_title).""); } print_r(""); for($j=1;$i$j"); } ?>
"); ?>

ІІІ. РОЗРАХУНОК ПОКАЗНИКІВ ПРИБУТКОВОСТІ АКЦІЙ

$top_title"); } print_r(""); for($j=1;$i$j"); } ?>  "); print_r(""); print_r(""); }else{ ?> $value"); } } ?>
  
Примітки:
Фiнансовi результати товариства за звiтний перiод вiдображено згiдно вимог П(С)БО №3 "Звiт про фiнансовi результати" та П(С)БО 17 "Податок на прибуток" i побудованi на реальних даних бухгалтерського облiку, який ведеться у вiдповiдностi до прийнятих на даний час П(С)БО, обраної та впровадженої облiкової полiтики товариства.
В цiлому облiк доходiв та витрат виробництва на товариствi ведеться згiдно вимог чинного законодавства. Критерiї та перiод визнання доходу в товариствi за звiтний рiк вiдповiдають вимогам П(С)БО №15 "Дохiд", з вiдповiдним вiдображенням доходiв товариства в бухгалтерському облiку на рахунках 7 класу "Доходи i результати дiяльностi".
Облiк витрат в бухгалтерському облiку в 2011 роцi вiдповiдає наказу про облiкову полiтику товариства та не суперечить положенням П(С)БО № 16 "Витрати". Вiдображення витрат товариства проводиться на рахунках 9 класу "Витрати дiяльностi".
В результатi фiнансово-господарськоi дiяльностi ПАТ "Склоприлад" у звiтному фiнансовому 2011 роцi було отримано прибуток в сумi 1020 тис. грн.